Меню Закрити

ІНФОДЕНЬ ПРОЄКТУ e-DEBUT

Інформація про інфодень проєкту e-DEBUT на факультетів інформаційних технологій та математики

1 листопада 2023 року професор Морзе Наталія, академічний координатор проєкту ЄС Еразмус+ (Жан Моне)  e-DEBUT “Європейський досвід цифрового управління для України: інструменти та наслідки” (Грантова Угода № – 101127007) виступила перед учасниками розширенного засідання кафедри компютерних наук факультету Інформаційних технологій та математики  з метою інформування про цілі, завдання та робочий план проєкту.

Мета проєкту – висвітлення та поширення досвіду та найкращих практик ЄС щодо переходу до електронного урядування для підвищення навичок і компетентностей державних службовців, які навчаються на магістерських програмах, необхідних для ефективного надання державних електронних послуг у воєнний час, а також передачі знань про технологічні тенденції та найкращі практики електронного урядування країни ЄС. 

Завдання

1. Розробка змісту та реалізація нового навчального модуля «Європейський досвід цифрового управління для України: інструменти та наслідки». Обсяг – 40 годин

2. Розробка змісту та проведення 3-х Літніх шкіл

  • Цифрова компетентність для електронного менеджменту (е-урядування) (30 години). 
  • Електронне врядування для цифрової економіки (30 години). 
  • Цифрова аналітика для електронного урядування (30 годин).

3. Створення  навчально-методичного посібника  «Європейський досвід цифрового управління для України: інструменти та наслідки». 

4.  Проведення семінару «Європейський досвід цифрового управління для України: інструменти та наслідки».